top of page
Image by Sebastian Pichler

EXECUTĂRI SILITE

Bine ați venit la Cabinetul de Avocatură Iuliana Popescu și Asociații, experți în domeniul executării silite și recuperării creanțelor. Cu o echipă dedicată și o experiență vastă în domeniul dreptului, ne angajăm să vă oferim soluții eficiente și profesionale pentru toate problemele legate de executarea silită.

Deținând cunoștințe specializate în legislația executării silite, suntem aici pentru a vă asista în obținerea și gestionarea titlurilor executorii, precum și în procesul de recuperare a creanțelor dvs. Ne concentrăm pe identificarea celor mai potrivite strategii pentru fiecare caz și asigurăm implementarea lor cu profesionalism și eficiență.

Fie că sunteți un creditor care caută să își protejeze drepturile și să își recupereze datoriile sau căutați să vă apărați interesele ca debitor, suntem aici pentru a vă oferi consultanță juridică specializată și reprezentare în instanță, atunci când este necesar.

La Cabinetul de Avocatură Iuliana Popescu și Asociații,, ne angajăm să vă oferim sprijinul necesar în fiecare etapă a procesului de executare silită, astfel încât să vă puteți proteja interesele și să vă atingeți obiectivele cu încredere și în siguranță.

 

Echipa noastră de avocați specializați în executarea silită ofera asistență și consultanță juridică pentru a vă ajuta să obțineți recuperarea creanțelor și să realizați procedura de executare silită în conformitate cu legea.

 

1. Consultanță și Evaluare:

Oferim consultanță pentru evaluarea fezabilității executării silite în cazul creanțelor dvs. și pentru a stabili ce pași trebuie urmați.

 

2. Documentație și Proceduri:

Asistăm în pregătirea documentelor necesare pentru a demara procedura de executare silită și pentru a respecta regulamentele legale.

 

3. Notificări și Somatii:

Întreprindem pașii legali pentru a notifica debitorii și a-i soma să plătească creanțele.

 

4. Vânzarea Bunurilor:

Coordonăm și supervizăm procesul de vânzare a bunurilor debitorului pentru a recupera datoriile.

 

5. Protejarea Drepturilor Debitorilor:

Asigurăm că procesul de executare silită se desfășoară în conformitate cu legea, protejând în același timp drepturile debitorilor.

 

6. Litigii în executare Silită:

Oferim reprezentare juridică în cazul în care apar litigii sau contestații în timpul procesului de executare silită.

 

7. Executarea Silită a Hotărârilor Judecătorești:

Ajutăm clienții să obțină executarea hotărârilor judecătorești, cum ar fi sentințele de plata sau hotărârile de divort.

 

8. Recuperarea Creanțelor:

Ne asigurăm că creanțele dvs. sunt recuperate conform legii și că primiți fondurile care vă sunt datorate.

 

Procesul de executare silită poate fi complex și necesită o cunoaștere detaliată a legii și procedurilor legale. Cu experiența noastră în domeniul executării silite, suntem aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să recuperați creanțele dvs. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. în domeniul executării silite și cum vă putem ajuta să obțineți dreptate.

bottom of page