top of page
Team of Industrial Engineers

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Alăturați-vă Echipei Noastre de Experți Juridici

Căutăm avocați talentați și motivați care doresc să facă parte din echipa noastră de profesioniști în drept. Dacă sunteți pasionați de drept și sunteți gata să vă alăturați unui cabinet de avocați dedicat excelenței, suntem interesați să vă cunoaștem.

Oportunități de Carieră la Cabinetul Nostru

La cabinetul nostru, oferim oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu stimulant și colaborativ. Suntem în căutarea avocaților cu experiență și a tinerilor talentați care doresc să-și înceapă sau să-și dezvolte cariera în diverse ramuri ale dreptului, inclusiv dreptul afacerilor, dreptul civil, dreptul muncii, dreptul comercial, dreptul familiei, dreptul penal și multe altele.

 

Cerințe pentru Candidați

Candidații ar trebui să aibă următoarele calități și experiențe:

  • Licență în drept și calificare pentru exercitarea profesiei de avocat.

  • Experiență relevantă în domeniul juridic (pentru candidații cu experiență).

  • Abilități excelente de comunicare, cercetare și analiză.

  • Angajament față de etica profesională și serviciul clienților de calitate.

  • Flexibilitate, adaptabilitate și dorința de învățare continuă.

 

Trimiterea CV-urilor și Solicitare de Angajare

Pentru a aplica pentru o poziție în cadrul cabinetului nostru, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. actualizat și o scrisoare de intenție care să evidențieze motivația și aptitudinile dvs. în domeniul juridic. Vă invităm să folosiți formularul de mai jos pentru a trimite documentele dvs.

Suntem nerăbdători să cunoaștem profesioniști dedicați și pasionați de drept care doresc să facă parte din echipa noastră. O carieră la cabinetul nostru de avocați vă poate oferi oportunități de creștere și satisfacție profesională.

coperta cabinet 3_edited.jpg
bottom of page