top of page
Image by Sebastian Pichler

DREPTUL FAMILIEI

Suntem o echipă de avocați specializați în dreptul familiei, oferind servicii juridice cuprinzătoare pentru clienții noștri. Înțelegem că problemele legate de familie pot fi delicate și emoționale, motiv pentru care ne dedicăm să vă oferim sprijinul necesar în aceste momente dificile.

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de aspecte legate de dreptul familiei, inclusiv divorțul, partajul de bunuri și protecția copiilor. Oferim consultanță și asistență juridică în procedura de divorț, îndrumându-vă pe tot parcursul procesului și asigurându-ne că interesele dvs. sunt protejate în mod corespunzător.

Ca avocați specializați în dreptul familiei, suntem conștienți de importanța actelor necesare pentru divorț și partaj. Prin urmare, vă oferim consultanță completă și vă ghidăm în întocmirea tuturor documentelor legale relevante pentru procedura de divorț, inclusiv actele necesare pentru partajul de bunuri.

În plus, înțelegem că divorțul poate fi și mai complicat atunci când există copii implicați. De aceea, oferim servicii specializate în divorțul cu copii, asigurându-ne că interesele și drepturile acestora sunt protejate în mod adecvat.

Dacă aveți nevoie de asistență juridică în orice problemă legată de dreptul familiei, inclusiv divorț, partaj și protecția copiilor, nu ezitați să ne contactați. Cu o vastă experiență în domeniu și un angajament ferm față de clienții noștri, suntem aici pentru a vă oferi sprijinul necesar în aceste momente dificile.

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul familiei vă oferă consultanță și asistență juridică pentru a vă ajuta să gestionați și să rezolvați chestiuni legale legate de familia dvs. și relațiile personale.

1. Divorț și Separare:

Oferim asistență în procesul de divorț sau separare, inclusiv în privința împărțirii proprietății, custodiei copiilor și pensiilor alimentare.

 

2. Custodie și Drepturi ale Copiilor:

Ajutăm părinții să stabilească custodia și vizitele, precum și să rezolve disputele legate de educația și bunăstarea copiilor.

 

3. Încredințare Temporară:

Oferim asistență pentru încredințarea temporară a copiilor în cazuri de urgență sau temporare.

 

4. Pensii Alimentare:

Evaluăm și calculăm pensiile alimentare, asigurându-ne că acestea corespund nevoilor copiilor și ale părinților.

 

5. Adopții:

Furnizăm asistență în procesul de adopție, inclusiv în privința documentației și procedurilor legale.

 

6. Protecție împotriva Hărțuirii și violenței domestice:

Oferim reprezentare și asistență pentru victimele hărțuirii sau ale violenței domestice, ajutându-le să obțină ordine de protecție.

 

7. Drepturile Maritale:

Asistăm cuplurile în privința drepturilor și obligațiilor lor în cadrul căsătoriei sau a altor relații maritale.

 

8. Planificarea Succesorală și Testamentele:

Furnizăm consultanță privind succesiunea și întocmim documente legale pentru testament și succesiune.

 

9. Mediere în Dreptul Familiei:

Oferim servicii de mediere pentru a ajuta familiile să ajungă la soluții amiabile în chestiunile legate de divorț, custodie și alte probleme.

 

10. Dreptul Părinților:

Protejăm drepturile părinților și ajutăm la găsirea unor soluții care să servească interesele familiilor.

 

Contactați-ne astăzi pentru o consultanță juridică personalizată. Echipa noastră de avocați specializați în dreptul familiei din Timișoara este aici pentru dvs. și vă stă la dispoziție cu profesionalism și empatie.

bottom of page