top of page
Signing a Contract

SOCIETĂȚI COMERCIALE

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul societăților comerciale oferă o gamă variată de servicii juridice pentru a vă ajuta să înființați, să administrați și să dezvoltați societățile comerciale într-un mod eficient și conform legilor aplicabile.

1. Înființare de Societăți Comerciale

Oferim asistență în înființarea diferitelor tipuri de societăți comerciale, inclusiv societăți cu răspundere limitată (SRL), societăți pe acțiuni (SA), întreprinderi individuale și altele.

2. Consultanță în Structurarea Societăților

Vă ajutăm să alegeți cea mai potrivită structură legală pentru afacerea dvs. pentru a maximiza beneficiile fiscale și pentru a minimiza riscurile.

3. Redactarea Documentelor și Contractelor

Asistăm în redactarea actelor constitutive, statutelor, contractelor de acționariat și altele pentru a stabili relațiile și drepturile între acționari sau membrii societății.

4. Conducerea Procedurilor de Înregistrare și Licențiere

Oferim asistență în obținerea de licențe și autorizații necesare pentru desfășurarea afacerii dvs.

 

5. Compatibilitate și Administrare

Consultăm în materie de contabilitate și administrare pentru a vă asigura că societatea dvs. respectă regulamentele fiscale și legale.

 

6. Fuziuni și Achiziții de Societăți

Asistăm în procesele de fuziuni și achiziții, inclusiv due diligence, structurarea tranzacțiilor și conformitatea cu reglementările.

 

7. Protecția Proprietății Intelectuale

Ajutăm la protecția mărcilor comerciale, drepturilor de autor, brevetelor și secretei comerciale ale societății.

 

8. Drepturile Acționarilor și Litigii Comerciale

Oferim consultanță privind drepturile și responsabilitățile acționarilor și reprezentăm societățile în litigiile comerciale.

 

9. Conformitate și Reglementare

Asigurăm că societatea dvs. respectă reglementările din domenii precum fiscalitatea, antitrustul și mediul înconjurător.

 

Indiferent de dimensiunea sau natura afacerii dvs., gestionarea aspectelor legate de societatea comercială este esențială pentru succesul dvs. Cu echipa noastră de avocați specializați în dreptul societăților comerciale, puteți avea încredere că afacerea dvs. va fi gestionată corect, eficient și în conformitate cu legile în vigoare. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. în domeniul societăților comerciale și cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea.

bottom of page