top of page
Signing a Contract

INSOLVENȚĂ

Echipa noastră de experți în dreptul insolvenței oferă servicii juridice cuprinzătoare pentru a vă ajuta să gestionați situațiile dificile legate de insolvență și să găsiți soluții pentru a vă proteja interesele financiare.

1. Consultanță în Domeniul Insolvenței

Oferim consultanță specializată pentru debitorii în dificultate financiară, pentru a ajuta la identificarea celor mai bune opțiuni disponibile pentru evitarea sau gestionarea insolvenței.

2. Reorganizarea Companiilor Aflate în Insolvență

Asigurăm asistență în reorganizarea și redresarea afacerilor aflate în insolvență, cu scopul de a le readuce pe calea profitului și a solvabilității.

3. Reprezentare Juridică în Procedurile de Insolvență

Echipa noastră de avocați vă reprezintă în procedurile de insolvență, asigurându-vă că drepturile dvs. sunt protejate în fața creditorilor și a instanțelor de judecată.

 

4. Planuri de Reorganizare

Ajutăm în elaborarea și negocierea planurilor de reorganizare în cadrul procedurilor de insolvență, pentru a vă asigura că aveți o șansă de succes în recuperarea financiară.

5. Vânzare de Active sau Lichidare

Oferim asistență în gestionarea proceselor de vânzare de active sau lichidare a afacerilor în cazurile în care insolvența este inevitabilă.

 

6. Evaluarea Riscurilor și Soluții de Prevenire a Insolvenței

Analizăm afacerea dvs. pentru a identifica potențialele riscuri de insolvență și vă oferim soluții preventive.

7. Asistență pentru Creditori

Oferim servicii de reprezentare pentru creditorii care doresc să-și protejeze interesele și să-și maximizeze recuperarea în procedurile de insolvență.

8. Consultanță pentru Persoane Fizice în Insolvență

Asistăm persoanele fizice care se confruntă cu dificultăți financiare și oferim consultanță pentru procedurile de insolvență personală.

Indiferent dacă sunteți o companie sau o persoană fizică care se confruntă cu dificultăți financiare, este important să aveți acces la servicii juridice specializate în insolvență. Cu echipa noastră de experți în domeniul insolvenței, suntem aici pentru a vă ghida prin procesele complexe și a vă ajuta să găsiți soluții eficiente pentru situațiile dvs. financiare. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. în domeniul insolvenței și cum vă putem ajuta să vă recuperați financiar.

bottom of page