top of page
Signing a Contract

TRANZACȚII IMOBILIARE

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul tranzacțiilor imobiliare oferă consultanță și asistență juridică pentru toate aspectele legate de cumpărarea, vânzarea sau închirierea proprietăților imobiliare, asigurându-vă că procesul este juridic și eficient.

1. Consultanță în Achiziții și Vânzări Imobiliare

Oferim consultanță detaliată pentru achiziționarea și vânzarea proprietăților imobiliare, de la evaluarea inițială până la încheierea tranzacției.

2. Revizuirea Documentelor și Contractelor

Echipa noastră de avocați revizuiește toate documentele și contractele legate de tranzacțiile imobiliare pentru a vă asigura că acestea respectă legile și reglementările aplicabile.

3. Due Diligence Imobiliar

Oferim servicii complete de due diligence pentru a investiga proprietățile imobiliare, inclusiv titlurile de proprietate, istoricul de proprietate, gravamentele și drepturile de utilizare.

 

4. Redactarea Contractelor de Vânzare-Cumpărare

Asistăm în redactarea contractelor de vânzare-cumpărare și a altor acorduri legate de tranzacții imobiliare pentru a vă proteja interesele.

5. Structurarea Tranzacțiilor

Ajutăm la structurarea tranzacțiilor imobiliare pentru a maximiza beneficiile fiscale și pentru a minimiza riscurile.

 

6. Soluționarea Disputelor Imobiliare

Echipa noastră vă reprezintă în litigiile sau disputele legate de proprietățile imobiliare, pentru a proteja drepturile dvs.

 

7. Consultanță în Închirieri și Contracte de Chirii

Oferim asistență în încheierea și revizuirea contractelor de închiriere și vă ghidăm în problemele legate de chirii.

 

8. Planificare Succesorala și Proprietate Imobiliară

Consultăm în planificarea succesorala pentru proprietățile imobiliare și în transferul acestora în mod eficient la moștenitori.

 

9. Tranzacții Comerciale și de Investiții Imobiliare

Asigurăm asistență în tranzacțiile comerciale și de investiții imobiliare, inclusiv fuziuni și achiziții imobiliare.

 

Indiferent dacă sunteți un cumpărător, un vânzător, un investitor sau un proprietar de proprietate imobiliară, este crucial să aveți acces la servicii juridice specializate în tranzacții imobiliare pentru a vă proteja investiția și a vă asigura că totul decurge fără probleme. Cu experiența noastră și cunoștințele în domeniul tranzacțiilor imobiliare, suntem aici pentru a vă ghida prin acest proces complex. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. legate de tranzacțiile imobiliare și cum vă putem ajuta să obțineți succes în acest domeniu.

bottom of page