top of page
Signing a Contract

DREPT FINANCIAR-BANCAR

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul financiar și bancar oferă  expertiză și asistență juridică pentru a vă ajuta să navigați în complexitatea legilor și reglementărilor financiare și bancare, protejând interesele dvs. financiare.

 

1. Consultanță în Dreptul Bancar

Oferim consultanță juridică pentru instituțiile bancare și clienții lor în ceea ce privește reglementările, tranzacțiile financiare și structura afacerilor.

2. Acorduri și Tranzacții Bancare

Asistăm în redactarea și revizuirea acordurilor și contractelor bancare, cum ar fi acordurile de credit, acordurile de garantare și tranzacțiile bancare complexe.

3. Reglementare și Conformitate

Vă ajutăm să vă asigurați că activitatea bancară este în conformitate cu reglementările locale și internaționale, inclusiv reglementările privind cunoașterea clienților (KYC) și prevenirea spălării banilor (AML).

4. Securitizare și Structurare Financiară

Consultăm în structurarea financiară a tranzacțiilor, inclusiv securitizarea activelor și crearea de vehicule de investiții.

 

5. Dreptul Pieței de Capital

Oferim asistență în probleme legate de ofertele publice inițiale (IPO), emisiuni de obligațiuni și alte tranzacții de pe piața de capital.

 

6. Dreptul Tranzacțiilor Comerciale Internaționale

Asigurăm consultanță pentru tranzacțiile comerciale internaționale, inclusiv finanțarea tranzacțiilor și aspectele juridice legate de comerțul internațional.

 

7. Litigii Financiare și Bancare

Echipa noastră de avocați vă reprezintă în litigiile financiare și bancare, inclusiv în cazuri de neplată, conflicte legate de credite și disputelor contractuale.

 

8. Protecția Investitorilor

Ajutăm investitorii și clienții să-și protejeze investițiile și să obțină compensații în caz de fraude sau comportament necorespunzător din partea instituțiilor financiare.

 

9. Dreptul Asigurărilor

Oferim consultanță privind dreptul asigurărilor, inclusiv interpretarea polițelor de asigurare și reprezentarea în litigiile de asigurări.

 

Indiferent dacă sunteți o instituție financiară, o companie sau un investitor, este crucial să aveți acces la servicii juridice specializate în domeniul dreptului financiar și bancar. Cu experiența noastră și cunoștințele în acest domeniu complex, suntem aici pentru a vă ghida și a vă proteja interesele financiare. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. în domeniul dreptului financiar și bancar și cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele financiare.

bottom of page