top of page
Signing a Contract

DREPT FISCAL

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul fiscal vă oferă expertiză și consultanță juridică pentru a vă ajuta să navigați în labirintul legislației fiscale și să vă asigurați că gestionați aspectele fiscale ale afacerii dvs. în mod eficient și în conformitate cu legile fiscale aplicabile.

1. Consultanță Fiscală Profesională

Echipa noastră de experți în dreptul fiscal oferă consultanță detaliată pentru a vă ajuta să înțelegeți complexitatea legislației fiscale și să planificați eficient în ceea ce privește impozitele și obligațiile fiscale.

 

2. Planificare Fiscală

Vă ajutăm să elaborați strategii fiscale care vă permit să vă optimizezi situația fiscală și să vă minimizați obligațiile fiscale în mod legal.

 

3. Structurare Fiscală a Afacerii

Oferim consultanță în structurarea afacerii dvs. pentru a reduce expunerea la taxe și pentru a vă proteja activele.

 

4. Reducerea Riscurilor Fiscale

Analizăm afacerea dvs. pentru a identifica potențiale riscuri fiscale și vă ajutăm să le gestionați în mod eficient.

 

5. Conformitate Fiscală

Vă asistăm în îndeplinirea obligațiilor fiscale, depunerea de documente fiscale și respectarea termenelor limită pentru a evita penalizările fiscale.

6. Litigii Fiscale

Echipa noastră vă reprezintă în litigiile fiscale, ajutându-vă să apărați drepturile dvs. în fața autorităților fiscale.

 

7. Recuperarea Taxelor

Dacă considerați că ați plătit taxe în exces sau incorecte, vă ajutăm să solicitați și să obțineți recuperarea acestor taxe.

8. Strategii de Economisire Fiscală

Oferim soluții creative și legale pentru a vă ajuta să economisiți pe termen lung prin strategii fiscale.

 

9. Consultanță Juridică pentru Detașarea Lucrătorilor

Oferim consultanță detaliată privind procesul de detașare a lucrătorilor în străinătate, inclusiv respectarea reglementărilor naționale și internaționale.

 

10. Impozitare și Asigurări Sociale Internaționale

Oferim asistență în gestionarea aspectelor fiscale și a asigurărilor sociale legate de detașarea lucrătorilor în străinătate.

 

11. Litigii și Dispute Privind Detașarea Lucrătorilor

Echipa noastră vă reprezintă în litigiile și disputele legate de detașarea lucrătorilor, protejându-vă interesele în fața autorităților competente.

 

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastră, gestionarea aspectelor fiscale este crucială. Cu serviciile noastre de consultanță și asistență juridică în dreptul fiscal, puteți avea încredere că veți respecta legislația fiscală, veți economisi bani și vă veți proteja interesele. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. legate de dreptul fiscal și cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele financiare.

bottom of page