top of page
Signing a Contract

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Echipa noastră de avocați specializați în domeniul proprietății intelectuale oferă consultanță și asistență juridică pentru protecția și gestionarea drepturilor dvs. de proprietate intelectuală, precum mărcile comerciale, drepturile de autor, brevetele și secretele comerciale.

 

1. Înregistrarea Mărcilor Comerciale

Asistăm în procesul de înregistrare a mărcilor comerciale, pentru a vă proteja identitatea de marcă și pentru a vă asigura că nu există încălcări ale drepturilor dvs.

2. Drepturile de Autor

​Oferim consultanță privind drepturile de autor și revizuim contracte și acorduri pentru a vă asigura că vă protejați creațiile și operele artistice.

3. Brevete și Invenții

Ajutăm inventatorii și inovatorii în procesul de înregistrare a brevetelor pentru a proteja invențiile și inovațiile lor.

 

4. Secrete Comerciale și Confidențialitate

Vă ghidăm în protejarea și gestionarea secretelor comerciale și a informațiilor confidențiale ale companiei dvs.

 

5. Litigii și Aplicarea Drepturilor de Proprietate Intelectuală

Echipa noastră vă reprezintă în litigiile privind drepturile de proprietate intelectuală și acționează pentru a vă apăra drepturile în fața încălcărilor.

 

6. Acorduri de Licență și Transfer de Drepturi

Consultăm în elaborarea și negocierea acordurilor de licență și a acordurilor de transfer de drepturi pentru a permite utilizarea sau comercializarea proprietății intelectuale.

 

7. Protecția Online și a Datelor

Oferim consultanță privind protecția online a proprietății intelectuale și a datelor, inclusiv în cazuri de piraterie și fraudă online.

 

8. Consultanță în Etică și Conduite Corecte

Ajutăm clienții să respecte etica și regulile privind conduitele corecte în ceea ce privește proprietatea intelectuală.

 

Protecția proprietății intelectuale este esențială pentru inovatori, artiști, companii și oricine care deține activuri intelectuale valoroase. Cu serviciile noastre juridice în domeniul proprietății intelectuale, vă ajutăm să protejați și să valorificați aceste active. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. legate de proprietatea intelectuală și cum vă putem ajuta să vă protejați drepturile și inovațiile.

bottom of page