top of page
Signing a Contract

DETAȘARE TRANSNAȚIONALĂ

Echipa noastră de avocați specializați în detașarea transnațională a lucrătorilor oferă expertiză și consultanță juridică pentru a vă ajuta să gestionați cu succes procesul complex al detașării lucrătorilor în străinătate și să vă asigurați că respectați reglementările aplicabile.

1. Consultanță în Detașarea Lucrătorilor

Oferim consultanță detaliată privind procesul de detașare a lucrătorilor în străinătate, inclusiv respectarea reglementărilor naționale și internaționale.

 

2. Structurarea Contractelor de Muncă Transnaționale

Asistăm în redactarea și revizuirea contractelor de muncă pentru lucrătorii detașați, asigurându-ne că acestea sunt conforme cu legislația în vigoare.

 

3. Conformitate cu Reglementările Transnaționale

Vă ajutăm să vă asigurați că detașarea lucrătorilor este în conformitate cu legile și reglementările din țara de origine și cea de destinație.

 

4. Impozitare și Asigurări Sociale Internaționale

Oferim asistență în gestionarea aspectelor fiscale și a asigurărilor sociale legate de detașarea lucrătorilor în străinătate.

 

5. Litigii și Dispute Privind Detașarea Lucrătorilor

Echipa noastră vă reprezintă în litigiile și disputele legate de detașarea lucrătorilor, protejându-vă interesele în fața autorităților competente.

 

6. Drepturile Lucrătorilor și Respectarea Contractelor de Muncă

Ne asigurăm că drepturile lucrătorilor detașați sunt respectate și că contractele lor de muncă sunt aplicate corect.

 

7. Formare și Orientare pentru Lucrători

Oferim informații și pregătire pentru lucrătorii detașați pentru a se asigura că sunt conștienți de drepturile și obligațiile lor în țara de destinație.

 

8. Consultanță pentru Companii și Angajatori

Oferim asistență angajatorilor în gestionarea eficientă a lucrătorilor detașați și în asigurarea conformității cu legile de muncă.


Indiferent dacă sunteți o companie care detașează lucrători sau un lucrător care urmează să fie detașat, cunoașterea detaliilor și regulilor este esențială pentru a evita problemele legale și pentru a vă asigura că procesul decurge fără probleme. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. privind detașarea transnațională a lucrătorilor și cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele în acest domeniu complex.

bottom of page