top of page
Signing a Contract

ACHIZIȚII PUBLICE

Echipa noastră de avocați specializați în dreptul achizițiilor publice oferă expertiză și consultanță juridică pentru a vă ghida prin procesul complex de achiziții publice și pentru a vă asigura că respectați legislația aplicabilă.

 

1. Consultanță Privind Procedurile de Achiziții Publice

Oferim consultanță detaliată privind procedurile de achiziții publice, inclusiv elaborarea documentelor de licitație și a criteriilor de evaluare.

 

2. Redactarea și Revizuirea Documentelor de Achiziții Publice

Asistăm în redactarea și revizuirea documentelor de achiziții publice, precum anunțurile de participare, caietele de sarcini și contractele.

 

3. Evaluarea Ofertelor și Criterii de Selecție

Vă ajutăm să evaluați ofertele primite și să stabiliți criterii de selecție pentru alegerea ofertanților.

 

4. Conformitate cu Reglementările Achizițiilor Publice

Oferim asistență pentru a vă asigura că procedurile de achiziții publice respectă reglementările naționale și europene.

 

5. Litigii și Dispute în Achizițiile Publice

Echipa noastră vă reprezintă în litigiile și disputele legate de achizițiile publice, inclusiv contestațiile aduse procedurilor de achiziții.

 

6. Consultanță pentru Entități Contractante

Oferim consultanță pentru entitățile contractante pentru a asigura o desfășurare corectă și eficientă a procedurilor de achiziții publice.

 

7. Asistență pentru Operatorii Economici

Ajutăm operatorii economici care doresc să participe la proceduri de achiziții publice, asigurându-ne că respectă cerințele și că prezintă oferte competitive.

 

8. Revizuirea Contractelor și Execuția Achizițiilor Publice

Asistăm în revizuirea și gestionarea contractelor rezultate din procedurile de achiziții publice și vă ajutăm să monitorizați executarea acestora.

 

9. Formare și Orientare

Oferim instruire și orientare pentru personalul dvs. privind procedurile de achiziții publice și respectarea reglementărilor.

 

Achizițiile publice sunt un domeniu complex, cu cerințe stricte de conformitate și proceduri riguroase. Cu echipa noastră de experți în dreptul achizițiilor publice, suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în această arie și să vă asigurați că procesele sunt corecte și eficiente. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. privind achizițiile publice și cum vă putem ajuta.

bottom of page