top of page
Image by Sebastian Pichler

CONFLICTE DE MUNCĂ

Echipa noastră de avocați specializați în soluționarea conflictelor de muncă oferă expertiză și asistență juridică pentru a ajuta atât angajatorii, cât și angajații să gestioneze și să rezolve conflictele de muncă în mod eficient și conform legii.

1. Consultanță în Dreptul Muncii:

Oferim consultanță pentru angajatori și angajați cu privire la drepturile și obligațiile lor în conformitate cu legislația muncii.

 

2. Mediere și Conciliere:

Furnizăm servicii de mediere și conciliere pentru a ajuta părțile implicate să ajungă la acorduri amiabile și să evite litigiile.

 

3. Negociere Colectivă:

Asistăm sindicatele și angajatorii în procesul de negociere colectivă pentru încheierea de contracte de muncă sau acorduri colective.

 

4. Litigii în Dreptul Muncii:

Oferim reprezentare legală în cazurile de litigii privind dreptul muncii, inclusiv acțiuni pentru concediere nejustificată, discriminare sau hărțuire la locul de muncă.

 

5. Drepturile Angajaților:

Protejăm drepturile angajaților în ceea ce privește salariile, orele de lucru, siguranța la locul de muncă și altele.

 

6. Drepturile Angajatorilor:

Asigurăm că angajatorii respectă reglementările și legea muncii în privința managementului angajaților.

 

7. Evaluare și Revizuire a Politicilor de Muncă:

Ajutăm angajatorii să dezvolte și să revizuiască politicile de muncă pentru a preveni conflictele și litigiile.

 

8. Acorduri de Încetare:

Negociem acorduri de terminare și oferim consiliere privind aspectele juridice ale încheierii relațiilor de muncă.

 

Conflictul de muncă poate avea un impact semnificativ asupra atât a angajatorilor, cât și a angajaților. Cu experiența noastră în dreptul muncii și soluționarea conflictelor de muncă, suntem aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să găsiți soluții eficiente și conforme cu legea. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. în domeniul soluționării conflictelor de muncă și cum vă putem ajuta să atingeți un rezultat favorabil.

bottom of page