top of page
Image by Sebastian Pichler

IMIGRĂRI ȘI VIZE DE MUNCĂ

Bine ați venit la Cabinetul de Avocatură Iuliana Popescu & Asociații, unde ne angajăm să vă ajutăm să navigați cu succes în labirintul legislației imigrației și vizelor de muncă. Cu o experiență vastă în domeniu, suntem partenerul dvs. de încredere în toate aspectele legate de vize de muncă, permise de ședere, imigrație și dobândirea cetățeniei.

Oferim consultanță juridică specializată și asistență personalizată pentru clienții noștri, facilitând procesul de obținere a vizelor de muncă, gestionarea procedurilor de rezidență permanentă și oferind sfaturi experte pentru dobândirea cetățeniei.

Indiferent de complexitatea cazului dvs., vă oferim soluții juridice eficiente și strategii personalizate pentru a vă asigura că obiectivele dvs. de imigrare sunt atinse într-un mod profesionist și eficient.

 

În plus, suntem dedicați să vă oferim sprijin și înțelegere pe tot parcursul procesului, astfel încât să vă simțiți în siguranță și asigurați în fiecare etapă a călătoriei dvs. de imigrare.

Pentru o abordare profesionistă și orientată spre rezultate în domeniul imigrației și vizelor de muncă, contactați Cabinetul de Avocatură Iuliana Popescu & Asociații astăzi și lăsați-ne să vă ghidăm spre succesul dvs. în această călătorie.

 

Echipa noastră de avocați specializați în imigrări și vize de muncă oferă asistență și consultanță juridică pentru a vă ajuta să navigați cu succes prin procesele de imigrare și pentru a vă permite să obțineți viza de muncă de care aveți nevoie.

 

1. Evaluare și Consultanță în Imigrări:

Oferim consultanță pentru a evalua eligibilitatea dvs. pentru obținerea unei vize de muncă sau pentru a stabili cel mai potrivit traseu în procesul de imigrare

 

2. Solicitări de Vize de Muncă și Permise de ședere:

Asistăm în pregătirea și depunerea cererilor pentru vizele de muncă și pentru permisele de ședere la Inspectoratul General pentru Imigrări.

 

3. Reunirea Familiilor:

Furnizăm servicii pentru reunirea membrilor de familie cu cei care au obținut vize de muncă sau rezidență în țara de destinație.

 

4. Apărarea Drepturilor Imigranților:

Oferim reprezentare juridică pentru imigranți în litigii sau în fața autorităților

 

5. Investiții și Antreprenoriat:

Asistăm investitorii și antreprenorii în obținerea vizelor de muncă pentru salariații străini.

 

6. Rezidența Permanentă și Cetățenia:

Furnizăm consultanță pentru obținerea rezidenței permanente și a cetățeniei în țara de destinație.

 

Imigrarea și obținerea vizelor de muncă pot fi procese complexe și cu multe cerințe. Cu experiența noastră în domeniul imigrărilor, suntem aici pentru a vă ghida și a vă ajuta să navigați cu succes prin aceste proceduri. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. în domeniul imigrării și vizelor de muncă.

bottom of page